Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Jak użytkować blat kuchenny – porady

Woda – unikaj długotrwałego kontaktu z wodą. Szczególnie w miejscach przy zlewozmywaku oraz w miejscach łączeń blatu.

Czyszczenie – do czyszczenia powierzchni blatu najlepiej stosować miękkie ściereczki lub gąbeczki zmoczonej ciepłą wodą bez detergentów. Do trudnych plam używać płynu do mycia naczyń. Zabronione jest używanie silnych detergentów.

Plamy – usuwaj plamy jak najszybciej, aby nie powstawały trwałe przebarwienia.

Gorące garnki – nie stawiaj bezpośrednio na blacie gorących garnków czy patelni. Blaty laminowane wytrzymują do 2 sekund przy temperaturze 200 stopni.

Krojenie – nigdy nie krój na powierzchni blatu. Zawsze używaj deski do krojenia.

Szorstkie powierzchnie – uważaj na garnki i naczynia o szorstkiej powierzchni. Mogą porysować blat!

Zmywarka – po skończeniu zmywania, otwieraj zmywarkę po ok. 20 minutach, aby gorąca para wodna zdążyła się skroplić.

Uszczelnienie – pamiętaj aby montując blat uszczelnić silikonem wszelkie otwory, pod zlew i pod płytę grzewczą. Zapobiegnie to dostawaniu się wody i puchnięciu blatu.

Nasze produkty premium. Sprawdź w sklepie online.